Det blir bara en 24-årsdag

Det har tett sig svårare än väntat att förklara den här födelsedagshysterin.
Om det varit en födelsedag bland alla andra hade den utspelat sig hemma, där hemma är som mest hemma, i mammas kök med tårtförberedelser redan igår och saftblandning med en liten tillsats Loranga (som för övrigt blir allt svårare att få tag på), sju sorters kakor och helst chokladfingrar.
Det är nog inte firerit i sig som är behållningen utan inramlandet av släkt och vänner, de där som man alltid tycker att vi borde träffa oftare men det blir ibland inte oftare än såhär.

HIPP HIPP HURRA!

Idag sitter jag istället på en kontorsstol någon helt annanstans, det är 3 grader ute och regnar lite lätt. De andra har inte vaknat än ter det sig som, min egen Familjen Annorlunda äter frukost tillsammans om en stund innan arbetsdagen börjar. Har försökt anordna något slags tjejfest till ikväll, fick en plötslig ingivelse att det var precis just så den här dagen skulle firas. Bristen på just tjejer gör att kvällen kommer att bli fantastiskt intressant, haha!

Har de senaste dagarna längtat väldigt mycket hem, åtminstone till Sverige.
Såg precis att morgontemperaturen i Norrbotten är -31 så dit har jag ingen större längtan..
Om någon vecka är det sista ledigheten att slösa bort innan det är dags att åka hem på riktigt!
Har tusen lösa trådar i den änden just nu men vad gör väl det, en välförtjänt ledighet väntar med en vansinnigt lyxig resa till Miami Beach och NY med Malin. Det är liksom precis vad vi behöver.


Bild ovan föreställer känslan av sinnesro i skribentens huvud under föregående veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0